Puisi: Sliraku lan Sliramu

Sliraku lan Sliramu
Kapan apene nyatu

Riak ing segoro terus menderu
Sa'umpane "debur cinta" ing jeroning ati
Ngenterno opo wae kang ngalingi
Karang, kapal kabeh kinter
Koyo kintere rereget ing tengah segoro

Tresnaku tetep sliramu
Nanging aku nyuwun pitulong
Wenehakén sepenggal tresna-Mu marang awakku
Uripono roso tresnaku lantaran rahman-Mu
Suburaken roso tresnaku dateng slira-Mu

0 komentar:

Powered by Blogger.

Blog Archive

Followers

OUR FACEBOOK

Sponsor Blog

Site Info

Copyright © 2012 Makalah Dunia ModernTemplate by :Urangkurai.Powered by Blogger.Please upgrade to a Modern Browser.